Program: Lu - Vi    08.00 -20.00

Servicii

SERVICIILE NOASTRE

POLISH AUTO PROFESIONAL 3M


  Polishul este defapt slefuirea stratului transparent de lac ce acopera vopseaua.Vopseaua masinii sufera in timp modificari datorita impuritatilor, prafului, zgaraieturilor, radiatiei solare, etc. De aceea este necesar sa apelezi la acest procedeu ce ii va reda masinii stralucirea facand-o ca noua. Folosim cele mai adecvate scule si cele mai bune solutii pentru polish-ul masinii.Pentru a avea o masina bine polishata cu o stralucire impecabila, acest procedeu necesita timp de lucru, deoarece acordam o atentie deosebita celor mai mici detalii. Executam si polish faruri. 
polish auto bacau
pol ish auto profesional 3M

MONTARE SISTEME EVACUARI SPORT SOUND BORLA


  Toba de eșapament, poate diminua prin sistemul de evacuare presiunea gazelor de esapament, ceea ce duce la amortizarea zgomotului produs de vehicul. Exista legi care impun limite pentru zgomotul masinilor si motocicletelor. Presiunea undelor de gas în toba de eșapament poate fi diminuata prin crearea unui spatiu mai larg și, desigur, a pereților despărțitori. Arderea, produce extinderea gazelor puternice și supapa de evacuare fiind deschisa, gazele ce au fost arse, sunt evacuate avand o presiune foarte mare. Presiunea din evacuare va scoate un sunet puternic și in consecinta, va crea poluare fonica, ce va afecta mediul înconjurător si pasagerii. In prima faza, evacuarea va face ca presiunea sa iasa cu o viteza mai mare decât a sunetului, dar sistemul de evacuare o va reduce, ceea ce va face, ca zgomotul sa fie redus. 
folieri geamuriauto llumar si slarzone

MONTARE FOLII GEAMURI. FOLIE LLUMAR SI SOLARZONE


  Foliile LLumar, sunt cele mai preferate folii profesionale. Producatorii ce fabrica aceste folii sunt CPFilms. La nivel international, este cel mai mare producator de folii pentru geamuri auto. Aceste folii au ca facilitati aspectul şi asigurarea protecţiei. Calitatea lor dovedita, cuprinzand eficienta stratului antizgâriere si culorile, foliile LLumar au o rezistenta de durata şi nu au nevoie de întreţinere specială. 

COLANTARI AUTO BACAU


Folia este creata pentru a fi aplicata pe exterior, pentru o perioada scurta sau medie. Autocolantul are o perioada de durabilitate in functie de culori si poate tine 4-5 ani. Producatorul este Orafol. Paleta de culori cuprinde 60 de culori metalice, separat sunt 54 culori mate. Are o valabilitate de 5 ani pentru culorile negru si alb, si pentru cele metalice, colorate si transparente , o valabilitate de 4 ani.

AVANTAJE INFOLIERE AUTO

Farurile nu mai sufera matuirea daca sunt din plastic, iar pentru cele din sticla, evitam spargerea. Aplicarea foliei pe vopsea asigura protectia impotriva zgaraieturilor si a ciupiturilor de criblura. Eficienta este mare, dar afecteaza putin stralucirea lacului. Aplicarea foliilor reflectorizante este nerecomandata deoarece poate orbi pe ceilalti soferi. Existenta bulelor pe suprafata aplicata, poate dura 30 de zile, timp in care adezivul lucreaza.
folieri auto bacau oracal orafol

MONTARE BECURI L.E.D, LUMINI XENON


 Faruri Halogen

Statistic in momentul actual masinile folosesc faruri cu halogen, deoarece au autonomie mare. 1.000 de ore este durata în condiţii normale, avand si un pret bun. Filamentul incandescent reprezinta baza halogenului spre deosebire de becurile clasice.

Faruri cu Xenon

In cazul becurilor Xenon, peroada de viata este mult mai mare decat la becurile cu halogen. La fel ca becurile halogen, in conditii normale, cele xenon rezista 2000 de ore. In 1991 s-au proiectat primele faruri Xenon pe un BMW şi in timp au fost preluate si de alti constructori, dar nimeni nu l-eau integrat ca echipament standard. Xenon are o intensitate mai mare de lumina fata de becurile halogen. Un dezavantaj este faptul ca datorita luminii puternice, afecteaza vizibilitatea celorlalti participanti la trafic şi nu sunt reglate. corespunzator.

Faruri cu LED

Japonezii au facut montajul primelor faruri LED la Lexus, modelul LS600h în 2008. Apoi modelul Audi R8, iar recent, farurile LED cuprind mai multe modele.Energia consumata pentru functionarea acestor faruri LED este mica, ele fiind printre preferate. Ele pot actiona prin reglaj , ca luminozitate, de far halogen si/sau, far Xenon. Ceea ce prezinta un dezavantaj, este ca se incalzesc foarte tare si pot avea probleme cablurile de conectatre. De aceea se recomanda a nu se folosi la farurii, LED-urile fiin recomandate doar la stopuri si poziţii.
  ASC Tuning Auto Bacau ofera acest serviciu de instalare becuri LED, lumini XENON, preturile fiind acceptabile.

VOPSITORIE JANTE 


   Tehnologia de aplicare prin vopsirea electrostatica, sub formă de pudră, pe suprafata metalica a jantei, ulterior tratata termic, asigura o rezistenţa de lunga durata la probleme de uzură şi abraziune. Se preferă această varianta pentru aderenţa foarte buna a vopselei pe suprafaţa metalică a jantei tratată termic, dar şi pentru faptul ca stratul de vopsea va fi uniform. Pentru vopsirea, sablarea jantelor, sre folosesc vopsele de cea mai buna calitate. La nivel internatională, vopirea electrostatică este dovedita ca fiind cea mai preferata de 25 de ani, in industria auto.

Avantaje ale vopsirii electrostatice
  • Are aderenta la suprafete vopsite;
  • Putere mare pe suprafata de acoperire;
  • Rezista la abraziune;
  • Rezista la uzura;
  • Rezista la agenţi de coroziuune;
  • Stratul vopselei are uniformitate şi finete
Share by: